برگزاری کارگاه آموزشی "آشنایی با دنیای ارزهای دیجیتال " توسط مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز

کارگاه آموزشی " "آشنایی با دنیای ارزهای دیجیتال "به صورت مجازی توسط مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر استاد فرامرز عجمی ، مدرس این کارگاه طی سخنانی با اشاره به اینکه در سالهای اخیر سرمایه گذاری در بازارهای ارز دیجیتال رواج پیدا کرده است؛ گفت: با شیوع ویروس کرونا نیاز به استفاده از فضای مجازی در همه بخش ها بیشتر شد و سرمایه گذاران نیز به سمت سرمایه گذاری در حوزه ارزهای دیجیتال سوق یافتند.

وی افزود: در فضای ارزهای دیجیتال، فرد می تواند به صورت مجازی در مکانی دیگر حضور یابد و تجربه جدید در حوزه خرید و سرمایه کسب کند .

وی در خصوص صرافی های مختلف جهت ورود به بازار ارزهای دیجیتال و نحوه احراز هویت در این صرافی ها به بیان مطالبی پرداخت و گفت: سرمایه‌گذاران با رعایت اصول مدیریت سرمایه می‌توانند ریسک این بازار را کاهش داده و درآمد قابل توجهی کسب نمایند .

گفتنی است؛ در پایان این کارگاه آموزشی به سئوالات شرکت کنندگان پاسخ داده‌شد .