تشکیل کارگروه برنامه‌ریزی آغاز سال تحصیلی در مرکز آموزش عالی کاشمر

جلسه کارگروه آغاز سال تحصیلی در مرکز آموزش عالی کاشمر به‌صورت مجازی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل مرکز آموزش عالی کاشمر در این جلسه آمادگی کامل و همه جانبه این مرکز دانشگاهی برای شروع سال تحصیلی مورد تأکید قرار گرفت.
در این کارگروه ضمن تأکید بر انجام اقدامات لازم و آمادگی کامل سامانه ثبت‌نام برای انجام مراحل پذیرش دانشجویان نووورد، آمادگی کامل دانشگاه در بخش‌های سامانه آموزش الکترونیکی برای ارائه کلاس‌های غیر حضوری و تداوم بهینه فعالیت‌های آموزش، آمادگی کامل خوابگاه‌ها و تغذیه دانشجویی در صورت انجام واکسیناسیون و صدور مجوز برای حضور دانشجویان نیز اعلام شد.
گفتنی است؛ در این جلسه اعلام شد ؛ کلیه ارکان دانشگاه آمادگی کامل برای حضور دانشجویان دارند و بستر لازم برای تداوم آموزش‌های الکترونیکی نیز فراهم است.
 لازم به یادآوی است؛ در این  جلسه  ضمن هم‌اندیشی برای ارائه راهکارهای پیشنهادی و بررسی مسائل مربوط به بازگشایی دانشگاه با توجه به اینکه مرکز آموزش عالی کاشمر تابع تصمیمات وزارت و شرایط واکسیناسیون  است، اعلام شد؛ در صورت واکسیناسیون، کلاسها به صورت ترکیبی (حضوری و مجازی) برنامه ریزی خواهد شد و جزئیات بیشتر هم متعاقبا اطلاع‌رسانی می‌شود.