تلاش مرکز آموزش عالی کاشمر برای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خویش در راستای کارآفرینی و اشتغال

رئیس آموزش عالی کاشمر در مراسم افتتاح مرکزنیکوکاری، کارآفرینی و اشتغال کوثر با تاکید بر لزوم ایفای نقش مشئولیت اجتماعی دانشگاه در زمان حاضر گفت: ما  باید از راه تقویت و بهبود کیفیت فرایندهای یادگیری و یاددهی تلاش کنیم تا افرادکارآمد اجتماعی پرورش دهیم که بتوانند در مواجهه با بحران های ساختاری جامعه نقشی موثر ایفا کنند.
هادی معماریان اظهار داشت: نهاد دانشگاه نمی‌تواند در برابر مشکلات و بحران های جامعه بدون وظیفه‌ای خطیر، بی‌تفاوت باشد و مسئولیت اجتماعی دانشگاه یعنی دانش و دانشگاه و دانشگاهیان  این است که چرا و چگونه به مشکلات جامعه‌شان پاسخ مسئولانه دهند و برای جلوگیری از گسترش مشکلات یا کمک به برطرف‌کردن آنها اقدام ‌‌کنند.
وی با اشاره به اینکه امروز مراکز آموزش عالی و دانشگاهها از دانشگاههای نسل اول که صرفا آموزشی ، نسل دوم پژوهشی و نسل سوم که دانشگاههای کارآفرین هستن فاصله گرفته و باید به سمت دانشگاههای نسل چهارم که مهارت آفرین هستند بروند از این رو مرکزآموزش عالی کاشمر با راه اندازی مرکز نوآوری نوآوری و شتابدهی ترشیز، دفتر ارتباط با صنعت و ارتباط با جامعه  به سمت دانشگاه نسل چهارم در حرکت است .
وی افزود: در این راستا با حمایت‌های معنوی خود جهت برگزاری دوره‌های مورد نیاز صنایع، کارآموزان، ایده پردازان و نوآوران  اقدام نموده و فضای مورد نیاز جهت برگزاری این دوره ها ، معرفی افراد نوآور به مرکز نوآوری، معرفی دانشجویان مستعد به صنایع، استقرار واحدها و بنگاههای تولیدی و اقتصادی و توانمند سازی افراد جهت اشتغال برنامه‌ریزی شده است.
معماریان با ابراز خرسندی از راه اندازی مرکز نوآوری نیکوکاری کارآفرینی و اشتغال؛گفت: خوشبختانه مرکز نوآوری نوآوری ترشیز ذیل مرکز نوآوری آموزش عالی کاشمر که از سال 95 فعالیت خود را آغاز کرده و از چارسال با حمایت معاونت علمی رئیس جمهوری در راستای هدایت و حمایت از صاحبان ایده های نوآور اقدام نموده  و در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی خویش نقش آفرینی نموده است.
فرماندار کاشمر :
فرماندار کاشمر در این مراسم گفت: برای ایجاد اشتغال و کارآفرینی نیازمند هم افزایی همه دستگاهها هستیم.
 مسلم ساقی در مراسم افتتاح این مرکز گفت: خوشبختانه طی چند سال اخیر 10مرکز نیکوکاری در کاشمر فعال شده که در زمینه ارائه کمک به نیازمندان خدماتی ارائه داده اند.
وی  گفت: برای اولین بار در استان نخستین مرکز نیکوکاری تخصصی اشتغال و کارآفرینی  در کاشمر راه اندازی شده تا با شناخت ظرفیتها، منابه و امکانات و پتانسیلها و تهبه بانک اطلاعاتی نیکوکاران و نیازمندان در راستای ایجاد کارآفرینی و اشتغال خانواده‌ها برنامه ریزی شود.
وی با اشاره به این که ظرفیت مشارکت های مردمی در کاشمر بالاست؛گفت: خوشبختانه با راه‌اندازی این مرکز شاهد نقش آفرینی خیرین درحوزه اشتغال و کارآفرینی خواهیم بود و به یقین با توجه به فعالیت مراکز دانشگاهی و ایفای نقش این مراکز در زمینه ارتباط با جامعه و ابرتباط با صنعت امیدواریم بتوانیم در راستای تولید و اشتغال  گامی مثبت برداریم.
وی گفت: باید با هم افزایی بین دستگاههای مختلف همه با هم  در راستای کارآفرینی تلاش کنیم.
امام جمعه کاشمر:
دانشگاه و کمیته امداد به طور تخصصی در زمینه توانمندسازی و اشتغال تلاش کنند.
امام جمعه کاشمر نیز در این مراسم گفت: در شرایط فعلی ایجاد شغل در جامعه جهاد بزرگی به حساب می‌آید .
حجت الاسلام سید کاظم طباطبایی اظهار کرد: استعدادهای بالقوه بسیاری در بین جوانان و خانواده‌ها هست که باید با توانمندسازی آنها را مدیریت کرد تا به سمت یک کسب و کار آبرومند پیش بروند.
وی تاکید کرد: باید اقدامات کمیته امداد و مراکز دانشگاهی در زمینه توانمندسازی گسترش یابد و به طور تخصصی در حوزه ایجاد شغل اقدام گردد.
امیدواریم مرکز نیکوکاری کوثر در راستای توانمندسازی در زمینه کارآفرینی توفیق یاید
رئیس کمیته امداد کاشمر نیز در این مراسم طی سخنانی ابراز امیدواری کرد:  با فعالیت مرکز نیکوکاری کوثر در راستای توانمندسازی کارآفرینی و اشتغال توفیق یایبیم.
علیرضا آرامیان  افزود:  در کاشمر 10 مرکز نیکوکاری فعالند که با همکاری و مشارکت خیرین طی سال گذشته مبلغ 12 میلیاردريال خدمات رسانی شده  و در شش ماهه اول امسال نیز 19 میلیارد ريال خدمات رسانی صورت گرفته که شاهد رشد 64درصدی عملکرد مراکز نیکوکاری نسبت به مدت مشابه پارسال هستیم و این نشان دهنده مشارکت و حضور خیرین و مردم در برنامه های مراکز نیکوکاری هستیم.
وی گفت: امسال مجوز فعالیت سه مرکز نیکوکاری جدید در شهرستان اخذ شده گفت: 4 مرکز نیکوکاری نیز در مرحله اخذ مجوز هستند.
وی افزود:   کمیته امداد در سالهای گذشته از طرح‌های دانش بنیان حمایت کرده و به توسعه اشتغال مولد در شهر ستان کمک نموده است.
در پایان مراسم ضمن معرفی مجید عاقل به عنوان مسئول مرکز نیکوکاری تخصصی کارآفرینی و اشتغال، تفاهم‎نامه همکاری مرکز آموزش عالی کاشمر با مرکز نیکوکاری تخصصی اشتغال و کارآفرینی به امضاء رسید.