مدیرگروه علوم ورزشی مرکز آموزش عالی کاشمر مشاور جوان رییس اداره ورزش و امور جوانان شد.

طی حکمی از سوی رئیس اداره ورزش وجوانان، دکتر مهدی ناظمی بعنوان مشاور جوان رئیس اداره ورزش وجوانان کاشمر تعیین شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر، مهدی ناظمی متولد کاشمر و دارای مدرک دکتری مدیریت ورزشی از دانشگاه فردوسی مشهد و دانش آموخته ممتاز کارشناسی ارشد تربیت بدنی گرایش مدیریت ورزشی از دانشگاه تربیت مدرس تهران است.
وی که دارای چندین مقام قهرمانی در مسابقات دانش آموزی و دانشجویی در رشته بسکتبال است هم اکنون کارشناس گروه علوم ورزشی و مسئول تربیت بدنی مرکز آموزش عالی کاشمر می باشد. از دیگر فعالیت های ایشان ارائه چندین مقاله در نشریات معتبر ISC و همایشهای معتبر ملی و بین المللی می باشد.