امروز چهارشنبه 7 اسفند 1398

نفرات و تیمهای برتر مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دختر دانشگاههای منطقه 9 کشور معرفی شدند

مدیرگروه تربیت بدنی و فوق برنامه مرکز آموزش عالی کاشمر با اشاره به برگزاری مسابقات تنیس روی میزدانشجویان دختر دانشگاههای منطقه 9 کشور که به میزبانی مرکز آموزش عالی کاشمر برگزار شد ؛ گفت: پس از برگزاری مسابقات در سه بخش تیمی، انفرادی و دوبل دانشگاهی  در بخش تیمی که به صورت دوره ای برگزار شد، دانشگاه فردوسی مشهد مقام اول را کسب نمود.
دکتر مهدی ناظمی در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر  با اعلام نتایج نهایی این مسابقات در بخش گفت: تیم دانشگاه بیرجند عنوان دوم و تیمهای دانشگاه فنی الزهرا و مرکز آموزش عالی کاشمر مشترکا عنوان سوم را کسب نمودند.
وی اظهار داشت: در ماده انفرادی پس از انجام بازی ها به صورت حذفی سعیده مختاری مقدم از دانشگاه فردوسی، مقام اول و افسانه حسن نژاد از دانشگاه بیرجند  عناوین اول و دوم را کسب نمودند و فرزانه طبسی و فائزه یزدان فر از دانشگاه فردوسی مشترکاً عنوان سوم را به دست آوردند.
به گقته او در ماده دوبل نیز که بازی ها به صورت حذفی انجام شد افسانه حسن نژاد و رضوانه رضوی از دانشگاه بیرجند عنوان اول را به دست آوردند  و سعیده مختاری مقدم و فائزه یزدان فر از دانشگاه فردوسی عنوان دوم را کسب نمودند و فرزانه طبسی و نیلوفر محمدی از دانشگاه فردوسی و مینا لطفی و الهام آذری از دانشگاه فنی الزهرا مشترکا سوم شدند.
گفتنی است؛ مرکز آموزش عالی کاشمر میزبان مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور است که این مسابقات از دهم تا دوازدهم بهمن ماه در بخش دختران برگزار شد و از سیزدهم تا پانزدهم بهمن ماه  مرکز آموزش عالی کاشمر میزبان دانشجویان پسراست.